Informacije o dostavi

Dostava naručene robe vrši se uglavnom, ali ne i uvijek brzom kurirskom službom, osobnom dostavom, putem kioska Tiska ili sl. Kupac ostavlja Prodavatelju isključivo pravo izbora načina dostave.  

Sve zaprimljene narudžbe biti će otpremljene prvi sljedeći radni dan. Dostava na cijelom području RH (osim otoka) u pravilu traje između 48 i 72 sata (ne računajući pritom dan same narudžbe, neradne dane i praznike).

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti telefonski, usmeno ili na e-mail adresu o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, a roba je već plaćena, prodavatelj će vratiti novac uplatom na račun Kupca najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka uplaćenog iznosa.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati (vidi REKLAMACIJA) dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 5 radnih dana od dana predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske ili kurirske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ili ovlašteni preuzimatelj prilikom same dostave ne bude na adresi dostave roba će se privremeno zadržati u poštanskom uredu ili kod lokalne/regionalne jedinice kurirske službe, a o čemu Kupcu treba biti ostavljena obavijest sa točnim podacima. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte ili kurirske službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju, a Kupac je u tom slučaju dužan namiriti sve troškove dostave i ostale slične nastale troškove. Ukoliko Kupac koji nije zaprimio robu ponovno naruči robu na Stranici Tvrtka zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate poštanskih troškova od prethodnog slanja nepreuzete robe.

Tvrtka prestaje biti odgovorna za naručenu i plaćenu robi u trenutku preuzimanja robe od strane kurirske službe. Tvrtka ne može garantirati i odgovarati za brzinu i uspješnost dostave od strane kurirske službe niti je spremna snositi bilo kakve posljedice vezane uz istu.

Developed By Studio Zona
Best of fruits © 2019